צרידות ובעיות לב

דיון מתוך פורום  צרידות

08/03/2013 | 18:43 | מאת: שי

שלום אבי בן 70 סובל ממחלת לב וריאות . לאחרונה החלה צרידות פתאומית אשר נמשכת כבר כחודש האם יש קשר ? תודה

12/03/2013 | 20:52 | מאת:

יתכן קשר למחלת הריאות בשני מצבים - במידה ואתה משתמש במשאפים סטרואידלים לשיפור תיפקוד הריאות, משאפים אלו עשויים לפעמים לפגוע בתיפקוד המיתרים. בנוסף אם יש קוצר נשימה בגלל מחלת הריאות, הפחתה בזרימת האויר או מחלה חסימתית כלשהי בריאות, הקול יכול להיות חלש והמשפטים קצרים כי זרם האויר בין המיתרים חלש והרטט שלהם חלש גם הוא.