מודאגת, ילד בן 3 צרוד

דיון מתוך פורום  צרידות

30/10/2012 | 22:51 | מאת: הילה

ה בן שלי בן 3 צרוד כבר יותר מחודש, סיבת הצרידות הניראית לעין היא צעקות ושימוש בקול גבוה, הבעיה היא שהוא לא מפסיק לצעוק, לדבר בקול רם או לבכות וכך הצרידות לא עוברת! הרופא הפנה אותנו לצילום פוליפים ועדיין לא קיבלנו תשובה. מה עושים? איך אפשר לגרום לו לא לצעוק? הוא קטן מכדי לעשות שינוי בדיבור שלו )-;

31/10/2012 | 22:14 | מאת:

צרידות אצל ילדים היא כמעט תמיד יבלות על רקע שימוש מוגזם בקול. אם הבעיה מטרידה יש להיבדק על ידי רופא אא"ג עם סיב אופטי דק כדי לראות מה מצב המיתרים. במידה והאבחנה היא אכן יבלות, הפתרון הוא סבלנות, שינוי התנהגות ושינוי הרגלי שימוש בקול, משימה לא קלה אבל זה המסלול היחידי שיכול להביא לשינוי.

01/11/2012 | 08:05 | מאת: הילה

ולדבר בקול נמוך ? נשמע כמו משימה בלתי אפשרית. אם הוא לא ישנה את סגנון הדיבור שלו ובמידה וזו אכן יבלת, האם הצרידות יכולה לעבור לבד עם הזמן או שחובה לשנות טון דיבור? תודה על התשובה !! יום נעים