מבקשת עזרה לבני

דיון מתוך פורום  צרידות

12/06/2012 | 18:12 | מאת: חגית

שלום רב זקוקה לייעוץ דחוף יש לי בן בן 9 וחצי בסובל כ3 שנים לפחות מצרידות כרונית נבדק ע"י רופא אף אוזן גרון שלדבריו יש לו יבלות על מיתרי הקול,נשלח למרפאה בדיבור שלא הצליחה לסייע וותרה על הטיפול נכון להיום מצבו ממש לא טוב לא מבינים את דיבורו הדיבור כרוך במאמץ רב והוא לוחש האם ביכולתך לעזור?

12/06/2012 | 18:53 | מאת:

במקרים קשים של ילדים עם יבלות, כאשר הילד עצמו סובל ונוצרת הפרעת דימוי או הפרעת תיפקוד חברתי - אין מנוס מהתערבות ניתוחית. מדובר בניתוח קצר ופשוט להסרת היבלות. אח"כ דרושה משמעת בנושא סגנון הדיבור ולהמנע מצעקות וצרחות אחרת היבלות חוזרות...בהצלחה