צרידות מזה כשבועיים

דיון מתוך פורום  צרידות

08/05/2012 | 18:56 | מאת: שיר

כשבועיים אני צרודה. יש לציין שאני מורה. הצרידות מלווה גם בכאבי גרון. אני מאוד לחוצה. מה זה יכול להיות? הייתי היום אצל רופא משפחה והוא אמר שהגרון מגורה מאוד ולקח בנוסף משטח. מה לעשות??? תודה!!!

11/05/2012 | 23:19 | מאת:

יתכן שאת חולה בוירוס שגורם לכאבים ולצרידות, ויתכן שיש לך יבלות במיתרי הקול, מה שאופייני למורות, ויתכן גם ששתי התשובות נכונות. המלצתי לך היא לקחת חופשת מחלה למספר ימים, לשתוק באופן כמעט מוחלט ולשתות הרבה מים. אם הבעיה חולפת אפשר לחזור לשגרה. אם לא - גשי לבדיקת סטרובוסקופיה במרפאת מיתרי קול.