תחושת מחנק של ממש

דיון מתוך פורום  צרידות

07/05/2012 | 21:12 | מאת: עינת

אני סובלת מצרידות למעלה מחודש. בבדיקה שנעשתה בבית חולים בלינסון התגלו 2 בלות, אחת על כל מיתר. יממה לאחר הבדיקה החלו כאבים הולכים וחוזרים, מעין תחושת מחנק(בעיקר בשכיבה), מרגישה כאילו גוש בשר תקוע לי בגרון. קשה לי מאוד לדבר, מרגישה שיש בצקת מבפנים. מתלבטת האם ללכת למיון? האם יכול להיות שמדובר בגידול המפריע לנשימה ולא עלו על זה?(חשוב לציין שהבדיקה נעשתה כטובה, ללא פתיחת תיק בבית החולים-על כן הדברים אינם מתועדים כלל) איך ניתן להסביר את תחושת המחנק? (גוש הבשר) תודה. עינת

11/05/2012 | 23:09 | מאת:

יבלות על מיתרי הקול גורמות לצרידות. הן אינן גורמות לכל שאר התופעות שהזכרת. אם את לא מרגישה טוב, גשי לבדיקה מלאה חוזרת באופן פורמלי ומתועד.