בצקת במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  צרידות

29/04/2012 | 10:32 | מאת: אמירה

בת 54 , לפני כשבועיים וחצי חליתי בשפעת, במשך כעשרה ימים היה חום בסביבות 38, כבר מהתחלה הקול הצטרד , ביקרתי אצל הרופאה מספר פעמים וביום העשירי קיבלתי אנטיביוטיקה זינט 500 פעמיים ביום. בשישי האחרון ביקרתי אצל רופא אאג שמצא בצקת במיתרי הקול, ביקש להמשיך עם האנטיביוטיקה ולא לדבר במשך שבוע. האם זה מה שאפשר לעשות?(אגב, לא מעשנת), מאד מוטרדת, ומה לגבי לחישה, ראיתי שגם את זה אסור. תודה אמירה

04/05/2012 | 18:28 | מאת:

צרידות במסגרת מחלת חום היא לרוב תופעה חולפת כתוצאה מזיהום בוירוס. צמצום כמות הדיבור, שתיה מרובה של מים ומנוחה כללית הם ההמלצות הרגילות, כעבור שבועיים בערך הקול חוזר לתיפקוד נורמלי