תופעות לוואי לאחר הדמה

דיון מתוך פורום  צרידות

12/04/2012 | 17:25 | מאת: שרון

אמי עברה אצלך ניתוח להסרת ציסטה ממיתרי הקול ביום שני האחרון וכעת היא נמצאת בימים הראשונים בהם היא אוכלת מאכלים רכים,לא מטובלים, לא חריפים או חמוצים. היא ציינה שהיא סובלת מכאבי שרירים ומעצירות ביומיים האחרונים וברצוני לשאול האם יש סיבה לדאוג או שאלו תגובות נורמליות של הגוף לאחר הניתוח? תודה וחג שמח

13/04/2012 | 13:43 | מאת:

עצירות יכולה להיות קשורה לשינוי בהרגלי התזונה, אין ממש הסבר לכאבי שרירים, אולי באופן כללי אחרי ניתוח והרדמה.. בכל מקרה זה צפוי לעבור עם החזרה לשגרה וחזרה לתזונה נורמלית. במידה ולא - עדכנו אותי בבקשה.