כואב.

דיון מתוך פורום  צרידות

06/03/2012 | 00:34 | מאת: hadas

שלום ד"ר להב! סליחה על כל השאלות החופרות שלי... אבל יש לי בעיה, כתבתי שהחלטתי ללכת לריפוי בדיבור. (בגלל היבלות) אבל התור לאבחון הוא רק ב 19/3. וזה רק האבחון. בימים האחרונים הגרון כואב לי מאוד- ממש שורף, ואני מגיעה לסוף היום, אחרי עבודה וטלפונים וכו'- עם כאב נוראי. אני ממש פוחדת שמשהוא לא טוב עלול לקרות, או קורה.. כי אני מרגישה שכל מילה כבר עולה לי בסבל. כמה שאלות: 1.האם יש פתרון (זמני) לכאב? 2. יכול להיות שהכאב הוא ממשהוא אחר? (סטרפטוקוקוס) 3. אם אני רוצה ניתוח, מה ההליך, מי מחליט על זה? איך קובעים את זה? יש לזה תור ארוך או אפשר לקבל את זה במיידי? 4. אחרי הניתוח- הכאב יעלם? אני אודה לך מאוד, אם תוכל לענות לשאלותי. גם אם זה נראה פשוט- לי זה ממש ממש חשוב! בהערכה רבה, הדס.

07/03/2012 | 23:23 | מאת:

1. לצמצם דיבור, חופשת מחלה. 2. אולי, קחי אקמול 3. בציבורי - חודשים. בפרטי - שבועות. את צריכה ליזום פניה נוספת להיכן שתרצי. 4. יתכן, אם הכאב קשור במאמץ הקולי.

07/03/2012 | 23:32 | מאת: hadas

על התשובות. פורים שמח! והרבה שמחה ואושר-תמיד! hadas