הומאווקס בוארון לצרידות

דיון מתוך פורום  צרידות

17/02/2012 | 09:38 | מאת: אילן

שלום ד?ר להב, רציתי לשאול אם אתה מכיר את המוצר הנל עבור צרידות? ( איבחנת אצלי מייתרים אדומים וייבשים). הצרידות שלי נעלמת בשעות הבוקר, ובערב אני שוב צרוד. תודה

18/02/2012 | 18:01 | מאת: אילן

בנוסף אני רוצה לשאול אם ההבחנה שלך מדברת על רפלוקס? איבחנת מייתרים יבשים, אדומים, סימני לרינגיטיס,שללת נגעים כלשהם. לא נתת לי תרופה סותרת חומצה ולכן אני שואל את השאלה. תודה, אילן

18/02/2012 | 22:20 | מאת:

אם לא המלצתי - כנראה שלא חשבתי שזו האבחנה. רושמים את התרופה הזו בקלות רבה מבלי מידע מבוסס האם היא עוזרת או לא.

18/02/2012 | 22:19 | מאת:

לא מבין ולא מאמין בשיטה הטיפולית הנ"ל.לשיקולך.