נגעים במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  צרידות

26/12/2011 | 19:55 | מאת: עופר

שלום ד"ר הייתי בבדיקה בקפלן לפני שנה אובחנו 2 נגעים על מיתרי הקול הגורמים לי לצרידות קבועה וקושי לדבר למשך מס דקות חששתי אז מניתוח.האם יש צורך להתחיל את כל הבדיקות וההמתנות לתור מחדש 2. אין לי ביטוח פרטי אלא פלטיניום של כללית האם ניתן לוודא שאתה תנתח אותי 3.האם נגעים על מיתרי הקול יכולים להתפתח לחמורים במידה ולא מורידים אותם תודה

02/01/2012 | 01:01 | מאת:

שנה אחרי ניתוח יש לבצע את הבדיקות הטרום ניתוחיות מחדש, כולל בדיקה חוזרת במרפאה לראות אם יש הטבה/החמרה או שאין שינוי. בבית חולים ציבורי אין אפשרות להתחייב על מועד הניתוח ומי יהיה המנתח. מבטיח לך שאם תגיע ל"קפלן" מצויד במספיק סבלנות, תקבל את הטיפול הטוב ביותר :-)