צרידות- פתרון מיידי

דיון מתוך פורום  צרידות

12/12/2011 | 11:38 | מאת: נדב

שלום, היום יום שני ואני מתחתן ביום חמישי וסובל מצרידות קשה ומציקה שמלווה עם כאב גרון קל... מה עליי לעשות בכדי "להרוג" את הצרידות בהקדם. לתגובתך המהירה אודה

12/12/2011 | 16:00 | מאת:

בהנחה שאינך צרוד באופן קבוע, וזה רק בגלל דיבור מאומץ בימים שלפני החתונה, ממליץ לנהוג לפי ההמלצות הבאות: שתיקה ככל שניתן עד החתונה, שתיה מרובה של מים, הימנעות מאוכל חמוץ/חריף/מתובל/שמן, המנעות ככל שניתן מקפה ואלכוהול ומשקאות מוגזים. ואם אתה מעשן - תפסיק! שיהיה במזל טוב :)