צרידות בעקבות ריפלוקס בינקות

דיון מתוך פורום  צרידות

06/12/2011 | 09:52 | מאת: מיטל

בני בן ה3 סובל מצרידות באופן קבוע,עד גיל שנה סבל מריפלוקס שהתבטא בפליטות והקאות מרובות.בבדיקה שנעשתה לו על ידי הסתכלות בעזרת סיב אופטי נראה כי ישנו אודם במיתרי הקול,ונחשד כי זה כתוצאה מריפלוקס,נשלחנו לגסטרו,שהמליץ לנו לבדוק את עניין הריפלוס על ידי בדיקה הכרוכה בתהליך פולשני ואישפוז,למרות שלדבריו לא נראה כי זה קשור לריפלוקס. שאלתי היא מה כדאי לבדוק לפני הבדיקה הזו,ומה יכולה להיות הסיבה לכך במידה וזה אינו ריפלוקס

12/12/2011 | 16:01 | מאת:

הסיבה העיקרית לצרידות בגיל הרך היא נטיה לצעקות ודיבור ממושך בקול רם הגורמת ליצירת יבלות. האם זה המצב? אם כן אז פשוט לשכנע את הילד לדבר פחות ופחות לצעוק... אם לא, כדאי לחזור שוב על בדיקה בסיב אופטי אצל מומחה למיתרי קול.