צרידות מעל לחודשיים

דיון מתוך פורום  צרידות

15/10/2011 | 19:16 | מאת: יניב

שלום, אני בן 36 לא מעשן בחודשיים האחרונים אני סובל מצרידות. שבועיים לאחר תחילת הצרידות ביקרתי אצל רופאת א.א.ג שבחנה את הגרון ואת מיתרי הקול וטענה שהיא לא רואה בעיה. בחודש האחרון שהייתי החו"ל ועניין הצרידות המשיך. אשמח לשמוע את דעתך בעניין. תודה מראש.

15/10/2011 | 21:10 | מאת:

שלום יניב צרידות שנמשכת מס' חודשים = בעיה במיתרי הקול. אם בדיקה רגילה של אא"ג לא העלתה ממצאים, אני ממליץ לך לפנות למרפאת מיתרי קול ולעבור בדיקה סטרובוסקופית. זו בדיקה יותר מדויקת ויותר אמינה ותאפשר קבלת אבחנה מדויקת + המלצות לטיפול.

15/10/2011 | 21:19 | מאת: יניב

1. תודה על המענה הכמעט מיידי. 2. תודה על ההמלצה אני אבדוק את העניין.