גבר בן 57 צרוד מזה 5 חודשים מעשן כבד שנים רבות.

דיון מתוך פורום  צרידות

16/09/2011 | 02:05 | מאת: שאלה לבי אבא שלי

אבא שלי צרוד כבר חמישה חודשים עכשיו עושה בדיקות לאבחון סרטן גרון שאלתי היא במיsה ומתגלה שהצרידות היא אכן עקב המחלה/ חמישה חודשים זה נחשב כמתקדם ? זה אומר שגילינו את זה מאוחר או שזה נחשב גילוי מוקדם?? איזה בדיקה מבצעים כדי לדעת את רמת המחלה? ומי מבצע אותה?

17/09/2011 | 07:03 | מאת:

צרידות מתגברת אצל מעשן כבד מעלה חשד לסרטן הגרון. חמישה חודשים זה לא הרבה זמן, מה שחשוב זה מה התגלה בבדיקה בגרון. האם יש גידול או ממצא חשוד לגידול? האם מערב מיתר קול אחד או שניים? האם המיתרים נעים או מקובעים, האם מעורבת רקמה אחרת חוץ מהמיתרים עצמם וכו'. יש לבצע ביופסיה ובמידה והאבחנה היא אכן סרטן לבצע גם CT. אפשרויות הטיפול השכיחות הן הקרנות או ניתוח בלייזר. מכיוון שסרטן הגרון הוא תחום המומחיות שלי,אשמח לעזור במידה ותרצו להגיע להתייעצות.

19/09/2011 | 08:21 | מאת: שחר

בבדיקת רופא א.א.ג התגלה גידול כרגע חושדים שמדובר במיתר שמאל, אני מעוניינת לבצע במהרה את כלל הבדיקות ע"מ לדעת מהו סוג הגידול, ולשלול נוכחות של גרורות חלילה, אך הדברים נעשים לאט מידי. אילו בדיקות יש לבצע לאחר הביופסיה, והct ע"מ לברר את עניין ההתפשטות??? מה מומלץ לתזונה ,וכמובן שארצה להגיע להתייעצות, אשמח לפרטים ודרכי התקשרות. תודה

19/09/2011 | 09:13 | מאת:

אתם מוזמנים להגיע למרפאתי בהקדם 03-7645464