צרידות שלא עוברת חודש

דיון מתוך פורום  צרידות

11/09/2011 | 11:07 | מאת: לינוי

היי, לפני כחודש יצא שהשתמשתי הרבה מאוד בקול שלי [מחנה קיץ] ולאחר שלושה ימים הופיעה צרידות. מאז אני צרודה מאוד וזה לא עובר. בנוסף, בשבוע האחרון הגרון גם התחיל לכאוב ומרגיש נפוח. מה אפשר לעשות?

14/09/2011 | 23:48 | מאת:

תיתכן בצקת של המיתרים, יבלות ואף דימום כתוצאה מהמאמץ, זה גם יכול להסביר את הכאבים. עלייך לעבור בדיקת סטרובוסקופיה של מיתרי הקול כדי להגיע לאבחנה והמלצות.

18/09/2011 | 15:27 | מאת: לינוי

היא טוענת שזה מגיע מהקיבה.. זה הגיוני בכלל? שהרי הצרידות החלה בכלל רק בגלל התאמצות וצעקות.. היא נתנה לי אומפרדקס אבל עוד לא התחלתי לקחת.. אני לא יודעת אם זו סתם אני אבל ה"חפיפניקיות" שלה הטרידה אותי מעט.. מה לעשות?

18/09/2011 | 15:29 | מאת: לינוי

אני לא אוכלת חריף או מטוגן בכלל. סובלת לעתים נדירות מצרבות...