צרידות קשה לאחר ניתוח הסרת פוליפ

דיון מתוך פורום  צרידות

31/05/2011 | 12:53 | מאת: יאיר לוי

קודם כל, רציתי להביע את הערכתי הרבה על הטיפול המסור שקיבלתי ממך לפני ובמהלך הניתוח, תודה! עברתי ניתוח להסרת פוליפ במיתרי הקול. הקפדתי ולא דיברתי שבוע, והיום סוף סוף פתחתי את הפה ויש לי קול של "כרובי"! סוג של צרידות וקול מעוות..האם זה תקין, האם יחלוף? אנא תשובתך בהקדם

01/06/2011 | 09:07 | מאת:

שלום יאיר, עברת כריתה של פוליפ גדול ממיתר הקול. בשבועות הראשונים אחרי הניתוח הקול צפוי להיות לא יציב. בהדרגה הקול יחזור להיות טבעי וצלול יותר ככל שהאיזור יחלים ואתה גם תתרגל לשינוי החיובי. בינתיים תתנהג עם הקול בטבעיות, לא לאמץ אותו יותר מדי ולא לעשן!