צרידות מתמשכת כתוצאה משעלת שהיתה לי

דיון מתוך פורום  צרידות

28/01/2017 | 14:32 | מאת: חנה

לפני כ3 חודשים היה שלי שעלת ומאז אני צרודה כאשר יש ימים שהקול שלי נעלם כמעט לגמרי וזה מלווה בכאב גרון ולאחרונה גם כאב באוזן. הייתי אצל רופאי אאג ויש לי תור לבדיקת גסטרוסקופיה. בערב השכיבה אני מקבלת קוצר נשימה. אודה על תשובה.

04/02/2017 | 22:39 | מאת:

היית אצל רופא אא"ג ו... מה הוא אמר? אם לא קיבלת תשובה ברורה ו/או שקיבלת תשובה של חשד לרפלוקס מהקיבה - ממליץ שתעברי בדיקה מדויקת יותר הנקראת סטרובוסקופיה, במרפאת מיתרי קול.

05/02/2017 | 19:52 | מאת: חנה

שלום רב. ביצעתי בדיקה ע"י סטרובוסקופיה והרופא אאג אמר שהצרידות זה כתוצאה מסטרס. ביתע שחרור של מיתרי הקול שבאמת אני מתחילה לדבר יותר טוב. כמו גן הבדיקת גסטרוסקופיה גילו דלקת בקיבה. איננ י יודעת אם יש קשר.