קושי בדיבור ובהפקת קול

דיון מתוך פורום  צרידות

19/01/2017 | 15:36 | מאת: נועה

שלום, כבר חודשיים שאני סובלת מקושי בדיבור, היו ימים שבהם דיברתי הרבה בקול רם והייתי קצת צרודה ,לאחר מכן הצטננתי, כשהלכתי ל א.א.ג הוא אמר לי שיש אודם קל במיתרים, שזה ויראלי ויעבור לבד מאז עבר חודש, ההצטננות עברה לחלוטין ועדיין קשה לי לדבר, יש שיפור מאז חודש אבל בקצב מאוד מאוד איטי. כמה זמן יכול לקחת למיתרים להחלים? והאם ישנה תרופה או ספריי לפה שיכולים לעזור לי? חשוב לציין שכשאני מדברת אני לא נשמעת צרודה, אבל אין לי עוצמה, וקושי גדול, חייבת להתקרב כדי לדבר.

19/01/2017 | 18:45 | מאת:

מציע להמתין עוד כמה שבועות לשיפור הדרגתי, עם מיעוט בדיבור ושתיה מרובה של מים. אין תרופה או ספריי. אם לא משתפר - לגשת למרפאת מיתרי קול לבדיקת סטרובוסקופיה.

19/01/2017 | 18:45 | מאת:

מציע להמתין עוד כמה שבועות לשיפור הדרגתי, עם מיעוט בדיבור ושתיה מרובה של מים. אין תרופה או ספריי. אם לא משתפר - לגשת למרפאת מיתרי קול לבדיקת סטרובוסקופיה.