סבוראה בקרקפת

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

19/05/2011 | 12:22 | מאת: עידו

שלום 1 האם ניתן להשאיר שמפו דוגמת יו לקטין סבומדיס ופסומדיס עד חצי שעה 2 הסבוראה אצלי פרצה אחרי שימוש של חודש בלבד ברוגיין היום 5 שנים אחרי אני עדיין סובל איך אתה מסביר זאת יש לזכור מעולם לא סבלתי מבעיית קשקשים לפני השימוש ברוגיין כל שכן מסבוראה בתודה מראש

1. כן 2. ההתפרצויות עשויה להיות קשורה או בלתי קשורה. אך יש צורך לטפל בה כבכל התפרצות אחרת. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית