סבוריאה בהריון - שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

06/05/2011 | 00:47 | מאת: הריונית

שלום, אני בהריון אחרי טיפולי פוריות. שבוע 10. אני סובלת מסבוריאה כבר כמה שנים טובות. לפני כשנה וחצי רופאת עור וקרובת משפחה מארה"ב נתנה לי מרשם לשמפו T/GEL של נויטרוג'ינה (על בסיס זפת-פחם). אני משתמשת בו מאז מספר פעמים בשבוע. השינוי היה משמעותי. השמפו העלים כמעט לחלוטין את הסבוריאה. זה השמפו הראשון שהשתמשתי בו "ועשה את העבודה". 1. האם עליי להפסיק להשתמש בתכשיר זה, או שהוא בטוח לשימוש במהלך הריון? 2. האם יכול להיות שגרמתי חס וחלילה לנזק לעובר? תודה מראש על תגובתך

ניתן להשתמש בהריון. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית