בעיית עור רגיש והתגרדות

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

29/12/2015 | 13:50 | מאת: טל

שלום רב, רציתי לברר משהו. אני סובל מסבוריאה של העור ומשתמש בשמפו אלפוסיל באופן קבוע בשנים האחרונות - כך ע"פ המלצת רופא העור. בעיקר בחורף אני סובל מעור רגיש ומגורה שגורם לי להתגרד בכל הגוף. הבנתי שהסיבה לכך היא שהגוף אינו נושם (הנקבוביות סגורות) וברגע שאני מזיע בקיץ הבעיה נפתרת. אודה על המלצות לטיפול בבעיית ההתגרדות.

הסיבה היא היובש באוויר בתקופת החורף. קרם לחות יכול להועיל דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית