סבוריאה או רוזציאה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

11/08/2015 | 01:05 | מאת: רוי

שלום שלום, בעבר אובחנתי עם סבוריאה באזור הפנים, באזור האף ובין הגבות. לאחרונה התחיל להתפשט מתחת לאף (שפה עליונה), מתחת לשפה התחתונה , ולאזור הסנטר. עד כה הייתי משתמש בסבוקאלם כדי לטפל באזורים האלה. לפני כשבוע הלכתי לרופא העור אחר שאיבחן אותי באזור הזה עם רוזציאה ורשם לי מרשם לרוזקס. אני משתמש כשבוע עם המשחה החדשה וזה נראה שהמשחה לא עושה שום דבר, האזור חוזר למצב הטבעי שלו ( אדום ומקושקש ) רציתי לשאול אם יש למשחה זמן מסויים עד שהיא פועלת או שהרופא טעה באיבחון ?

שבוע זה לא מספיק זמן לשפוט את הטיפול דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

01/09/2015 | 11:34 | מאת: רוי

שלום, עדכון מההודעה הקודמת. משתמש ברוזקס כחודש, אין שיפור לאחר שימוש במשחה ( האזור אדום, יבש ומקולף). יש אפשרות להשתמש בסבוקאלם לאחר שימוש ברוזקס, אחד לאחר השני ? או להשתמש ברוזקס בבוקר ובסבוקאלם בלילה ? תודה,

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית