סבוריאה חמורה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

20/07/2015 | 23:41 | מאת: אוריאו

שלום לך דוקטור אני חייל לוחם בצבא. משתחרר בעוד כ 3 חודשים . במהלך השירות הצבאי הסבוריאה שלי החמירה לרמה של גרד בראש ובקרקפת .. הגיעה למצב שאני מסתפר נוצר לי אדמומיות בראש וגרד בלתי נסבל . מבחינת הגבות וצידי האף נוצר אדמומיות וגם באוזן. הלכתי לרופא עור שנתן לי תכשירים כמו ניזורל וסבוקל לחפיפה שלא עזרו לי . אני בתור חייל לא מקבל מענה מהצבא בשום דרך שהיא ואני סובל והסבוריאה רק מחמירה למען האמת . אני נמצא המון בשטח בחום בקושי יושן נוצר לי גרד מטורף בראש שגורם לפצעים ואף אחד במערכת הצבאית לא מוכן להכיר במחלה . מעבירים אותי כמו פינג פונג מאחד לשני . האם אפשרי לתת על סבוריאה פטור משיער ? אני לא יכול להעביר מכונה על הראש כי נוצר אדמומיות וגרד בקרקפת ונוצרים מעין כתמים לבנים על הראש.

רק רופא צבאי יכול לתת פטור כזה. רופא אזרחי יכול להמליץ. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית