סבוריאה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

06/10/2014 | 10:20 | מאת: ליאת

שלום רב שמי ליאת לפני חודשים גילו לי סבוריאה והקרקפת היתה מאוד אדומה ,נתנו לי משפחה אנטיביוטית וטיפות ,אני חודשים אחרי אמר לי הרופא שעבר לי הסבוריאה אבל השבוע באתי לחפוף אם שמפו נגד קשקשים של ד"ר פישר שרף לי הראש כמו בהתחלה שאלתי היא שאני ממש עובדת עצות למה עדיין שורף ,אני ממש לא יודעת מה לעשות אשמח ליעוץ ליאת

ייתכן שהשמפו אינו מתאים. פני לרופא עור לקבלת חלופה. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית