פטריה בעור

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

17/08/2014 | 14:03 | מאת: רוית

שלום.זה כבר כמה וכמה שנים שלפני עונת האביב יוצאות לי פטריות שמש באיזור הצוואר,הגב ולפעמים על הלחיים אני מטופלת בניזורל כמובן לאחר בדיקת כבד .כל טיפול עובר בהצלחה . לפני חודש הייתי שוב אצל רופאת העור והיא לא נתנה לי שוב את הניזורל בטענה שיש איתה איזשהי בעיה רפואית. ולחלופין נתנה לי אמפו +משחה וכדור אחר שום דבר לא עוזר מה עושים ?? האם יש אישור כבר לתת מרשם לניזורל ??

הניזורל יצא משימוש. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית