ברצוני להוסיף

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

27/07/2014 | 20:12 | מאת: טליה

הכוויה נראית כמו פצע שהתייבש, עם קרום צהבהב בנקודות מסויימות. איני בטוחה אם התיאור "קשקשים" מדוייק, זה גם מרגיש פשוט כמו חתיכת עור מאוד יבשה ועבה. לאחר מקלחת זה הופך לקצת לח, אך לאחר זמן מה, מתייבש שוב. כבר קרה שהקרום הצהבהב נעלם, אך הופיע שוב, מעגל אינסופי. האם זה עדיין מתאים לדיאגנוזה? אני מאוד מודה לך, ד"ר פרידמן.

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית