האם סבוריאה מופיעה בציפורניים?

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

20/07/2014 | 21:52 | מאת: אבא מודאג

שלום, בתי בת 6 חודשים סובלת מנגעים שאובחנו כסבוריאה. בכלל זה אדמומית חזקה ויבשה באזור החיתול, בתי שחי, מאחורי אפרכסת האוזן, קפלים בצוואר וכן קשקשת קשה בקרקפת. לאחרונה הופיעו נגעים בצפורניי כפות הידיים, הציפורן נהרסת ונראית כמו פטריה אצל מבוגר. האם גם תופעה זו אופיינית לסבוריאה או שעלינו לבצע אבחנה נוספת? תודה

נשמע אופיני. בכל מקרה מומלץ לקבל אבחנה מקצועית מרופא עור. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית