ממה הגירוד? אודה לך ממש על תשובה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

25/04/2014 | 01:23 | מאת: ענת

שלום רב ד"ר. עד עכשיו, הייתה לי סבוריאה שהתבטאה רק בעור אדמומי ושומניות. בלי קילוף, בלי קשקשת וכו'...חייתי עם זה בטוב. לאחרונה עשיתי טיפול קוסמטי כאשר הקוסמטיקאית ידעה זאת. אין לי מושג אם בגלל הטיפול או בגלל העונה (מעברי עונות) בשבועיים האחרונים אני סובלת מגרד עז בקרקפת, בפנים, בצידי העיניים, בגבות ובאף ובצידיו. זה ממש לא היה ככה עד עכשיו. כבר לא נעים לי לגעת כל פעם במקום אחר במשך היום. מה עושים?:( מגרדים כל הזמן? זה ממש מציק ומדכא. ודבר נוסף, אני מורחת מייק אפ למראה אחיד בעור הפנים בגלל האדמומיות וזה נותן לי ביטחון. עכשיו כל פעם זה מציק לי בפנים... איזה מייק אפ מומלץ?

עצות וטיפול אשמח להעניק לאחר בדיקה ואבחון. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית