לכבוד ד"ר אכי פרידמן, שלום וברכה!

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

03/02/2014 | 21:16 | מאת: מלכה

בני בן 2.9, לפני כארבעה חודשים נראה פצע שומני גדול על הקרקפת, הוא היה אדום ונראה עם קשקשת. התייעצנו עם הרופאת ילדים שקבעה שזוהי סבוריאה, ונתנה לנו משחה שנקראת 'סליקרן'. בכדי להוריד את הפצע מהעור. כעת לאחר תקופה של ארבעה חודשים נראה כאילו השיער שלו נהיה דליל יותר ממה שהיה. איני חושבת שיש לו נשירה, זה לא נראה כך. האם תופעה זו יכולה לגרום לתוצאה כזו?? האם ניתן לטפל בזה, בדרך כלשהי (שמפו על בסיס טבעי וכדו') שיכולה להועיל, שהבעיה לא תתפתח? ועם מי כדאי לנו להתייעץ, בנוגע לעניין זה. תודה מראש, על תשובתך. מלכה.

גשו לרופא עור להתייעצות. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית