סבוריאה שלא עוברת והתקרחות

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

10/12/2013 | 20:07 | מאת: אביב

שלום דוקטור,אני משתמש ב 10 חודשים בפרופסיה ומינוקסידיל,הנשירה האיטה אבל עדיין ישנה.השיער שלי דליל יותר מאז שהתחלתי את הטיפול. יש לי בנוסף סבירואה כ 10 חודשים,היו לי קשקשים גדולים וצהובים,השתמשתי בתקופה הזאת בשמפו ניזורל ואלפוסיל,ניסיתי דיפרוסאליק,אמנם זה עוזר אבל הקשקשים כל הזמן נמצאים עליי ויוצאת לי כל הזמן מן אבקה כשאני מגרד את השיער.ניסיתי אגיספור במקום הניזורל ולא עזר. האם הקשקשים גורמים לנשירה? כי לפי מה שאני רואה הפרופסיה אמורה אחרי חצי שנה לעצור את ההתקרחות וגם המינוקסי והשיער עדיין נושר אחרי 10 חודשים.בנוסף לרוב האנשים השיער מתמלא אחרי הטיפול ולי דווקא מדלל בהרבה.עכשיו אני משתמש בשמפו סבוסל. אני משתמש עכשיו בשמפו סבוסל,כמה זמן צריך לעסות את הקרקפת איתו? וכמה זמן צריך לעסות את הקרקפת עם הדיפרוסאליק? איזה עוד טיפולים יש אם הסבוריאה לא עוברת? הרופא נתן לי קסמיאול ג'ל,האם אפשר לקחת אותו ביחד עם הדיפרוסאליק או שזה מוגזם? רשום שאסור לעבור את ה 15 גרם ג'ל על האריזה,אבל בשביל למרוח על כל הקרקפת אני צריך יותר מ 15 גרם, מה לעשות?

בעקרון קשקשת אינה קשורה לנשירה. אך לצורך קבלת מענה אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית