התפרצות סבוריאה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

03/12/2013 | 11:42 | מאת: tal

הנני סובל מגיל צעיר מסבוריאק דרמטיטיס בפנים ובמשפעות ומטפל בפנים בקרם סבוקלם. בשבועות האחרונים (וכנראה בגלל מזג האוויר) החלה לי התפרצות סבוריאה אשר שנים לא הייתה וכל הפנים עם קשקשת ואדומות.. איך אפשר להיפטר מזה זמנית עד אשר אלך לרופא עור?? אני מנסה להשתמש כמה שיותר בקרמים אך זה פחות עוזר.. ומה דעתך על ג'ל הרגעה של סבוקלם האם זה אמור לעזור?

דעתי טובה. עד שלא תנסה לא תדע. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית