האם אפשרי

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

07/11/2013 | 13:53 | מאת: דנה

בעבר סבלתי מסבוריאה בפנים אך כעת הבעייה כמעט חלפה לחלוטין.בחודש האחרון החלו בעיות בקרקפת.לאורך כל היום ישנם עיקצוצים ,כאבים בשורשי השיער ושריפה קשה של אזורים שונים בקרקפת.תחושת השריפה משתנה במשך היום מאזור למשנהו.לעיתים ההרגשה היא שמישהו מושך את שערות הראש .בקיצור, ישנה הרגשה משונה של פעילות של שריפה וכאבים בלתי נפסקת לאורך כל היום.בבדיקת עור הקרקפת אין שום ממצא .כלומר אין קשקשים ואין שום אדמומיות.העור נקי לגמרי.פניתי לרופא העור שהורה לי למרוח במשך חודש תמיסה של בטאקורטן לקרקפת.איך יתכן שהוא רשם לי תרופה המיועדת לדלקת אם כאמור עור הקרקפת נקי ובהיר? מה עלי לעשות? תודה

ללא בדיקה ואבחון לא אוכל לסייע. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית