בלוטות בקרקפת

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

09/10/2013 | 07:39 | מאת: אא

ד"ר אכי שלום, אני סובלת כבר 4 שנים מבלוטות שצומחות לי על הקרקפת. בעבר הסרתי את אחת הבלוטות אצל פלסטיקאי בקופ"ח. התוצאה היתה בור קטן שנפער בקרקפת, נראה לעין ובנוסף לא צמח לי שיער באותו האזור. האם יש דרך אחרת, למניעה ולטיפול? אשמח לעזרתך מאוד! תודה.

יכול להיות שניתן להציע טיפול אחר אך הדבר כרוך בבדיקה ואבחון. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

18/10/2013 | 10:41 | מאת: א

האם אתה יכולה להסביר, איזה בדיקה ואבחון עליי לעבור, אצל מי? על איזה טיפול אחר מדובר, אם וכאשר יאובחן? תודה!

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית