מניעת חזרת סבוריאה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

02/06/2013 | 23:56 | מאת: רינו

סיימתי טיפול ברואקטן ונראה כי התרופה עזרה... ידוע שהסבוריאה עלולה לחזור, השאלה שלי היא האם יש משהו שהוא אכן תלוי בי ? כדי שאני לא לעשות... אני מתכוון מבחינה אסתטית של הקרקפת או לשמור על מצב נפשי טוב בלי לחץ ומתח וכו

רצוי לחפוף באופן מונע פעם בשבוע בשמפו טיפולי והימנע ממאכלים שאתה מתרשם שמחמירים את התופעה. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

09/06/2013 | 10:44 | מאת: רינו

אני לא יודע אם אצליח לשים לב לאיזה מאכלים מדובר...על איזה מדובר בעיקר ? פיצות שוקולד ודברים שומנים ?? מה לגבי עיצוב שיער, קוצים עם חומרים כמו ווקס?זה עלול להשפיע גם על חזרת הסבוריאה ולגבי מתח ולחץ דכאון וכו...גם ?

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית