קליפות דבוקות לקרקפת לילד בן 3.5

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

21/04/2013 | 14:37 | מאת: שרית

שלום, הבם שלי בן 3.5 ויש לו קליפות גדולות שממש דבוקות לקרקפת ונודף מהקרקפת ריח לא נעים. זה דבוק כ"כ חזק שהדרך היחידה לקלף את זה זה עם מסרק לכינים. הבעיה שאחרי שאני מקלפת לו את הכל זה חוזר שוב לאחר שבועיים שלושה. היום קילפתי לו עם מסרק לכינים וראיתי שהקרקפת מעט פצועה כמו מדממת. מה יכולה להיות הסיבה שזה חוזר כל הזמן? האם צריך לגשת לרופא עור בדחיפות? (התור הקרוב שנתנו לי זה לעוד חודשיים...)

לא בדחיפות אך בהחלט רצוי לפנות לרופא עור. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית