קרקפת שומנית

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

28/02/2011 | 11:15 | מאת: נרקיס

שלום רב הנני בחורה בת 28 מזה כשנתיים סובלת מקרקפת שומנית ביותר וגירודים נורא נורא קשים בקרקפת. אין לי כמעט קשקשים הראש שלי נקי ביותר אך סובל מידי יום משומניות. ניסית מאות סוגים של שמפו אך ללא הועיל. אשמח לתגןבה ממך בין אים זה תרופה טבעית או כל דבר כדי להקל בדבר. תודה

ראשית, עליך לזכור כי טיפול בשמפו כלשהו אינו יעיל אלא אם את משהה את השמפו כ-30 דקות על הקרקפת טרם שטיפה. קיימות גם אופציות טיפוליות שונות אך ראשית הייתי בודק אופציה זו. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

04/12/2011 | 13:07 | מאת: ששד

היתה לי אותה בעיה - הגוף שלך מגיב בצורה קשה לשמפו, וכל פעם שאת חופפת את מגבירה את הבעיה, הקרקפת שומנית, את שוב חופפת וחוזר חלילה. מה עשיתי? הפסקתי לחפוף! כל יום שוטפים את הראש טוב טוב עם מים חמים בלבד, מוציאים את השומן עם הרבה סבלנות! הידיים יהיו מלאות "שמן", לכן יש לשטוף אותן בסבון להוריד את השמן ולהכניס שוב לשיער ולהוציא את השמן. אחרי כמה נגלות כאלה, רוב השומן נשטף במים. אחרי יום-יומיים, לחתוך לימון ולקרצף את הקרקפת איתו ולתת לזה להיות שעה ואז שוב לשטוף עם מים חמים. בצורה כזאת, כל יום מים שטיפה במים חמים, ולימון אחת ליומיים, לאט לאט, תוך מספר שבועות, הקרקפת תתחיל להבריא. ** ובלי חפיפה כל השבועות האלה ** (השיער לא מסריח ולא שומני, אל דאגה, בגלל המים החמים, הוצאת השומן בעזרת המים והלימון) בהצלחה.

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית