טיפול בסבורריאה בקרקפת

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

03/06/2012 | 07:55 | מאת: רון

רציתי לשאול מהי הדרך הטובה ביותר לטפל בקרקפת הסובלת מסבוריאה עם קשקשים מרובים וגרד?האם סבוריאה עלולה להביא לנשירת שיער מוגברת? מה מהשמפואים הללו הכי מומלץ לקרקפת עם סבוריאה: שמפו סבוקלם+קרם למריחה לאחר החפיפה, ניזורל, סבוסל או הד אנד שולדרס? אם יש לך הצעות אחרות שלא רשמתי פה אשמח לשמוע.....

1. לא. 2. בסבונים הרפואים ניזורל, סבוסל ואלפוסיל. בשמפו המסחרי - הד אנד שולדרס. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית