אקנה שלא עובר גם בגיל מאוחר יותר

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

18/04/2012 | 21:23 | מאת: ליטל

היי אני סובלת מאקנה מגיל 16 והיום אני בת 27 וזה לא עובר .ניסיתי כבר את כל המשחות והסבונים ולצערי כלום לא עוזר . רופאת עור אמרה לי שזה כנראה אקנה תורשתי ואין מה לעשות בנידון. האם זה נכון ? לא ניתן לעשות כלום ?לטפל בסימפטום ? הרופאה נתנה לי לעשות בדיקת הורמוניים אך כמעט בטוחה שזה תורשתי . כולי עייפה ,עצבנית ומותשת מה ניתן לעשות בכדי להיפטר מהאקנה ?

אשמח לנסות ולסייע לאחר בדיקה ואבחון. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

12/08/2012 | 18:33 | מאת: איריס לוי

שלום רב, בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, להלן שיטה נוספת יעילה ואפקטיבית המומלצת גם ע"י רופאים:טיפול חדשני לאקנה פצעי הבגרות בבני נוער ובמבוגרים המונע את הצורך בשימוש בתרופות רואקוטן ואנטיביוטיקה – מינוציקלין וללא תופעות לוואי. התוצאות מוכיחות כי ב-99% מהמקרים נרשמה הצלחה בטיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL – הטיפול הפחית את הסבל, ריפא את הפצעים, החליק העור ומנע צלקות וכתמים לאורך זמן. טיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL באקנה בגיל מבוגר ניתן בשילוב תוספי תזונה ייחודיים המהווים מקור לרכיבים תזונתיים רבים העובדים על הסימפטום ותכשירים היפואלרגניים, ופרא-רפואיים המותאמים אישית כטיפול רב מערכתי פנימי וחיצוני הנותן מענה מושלם וארוך טווח לאקנה גם בגיל מבוגר. קרני האור בהם משתמשים בטכנולוגיית IPL הינם קרני אור שאינם מסוכנות ואינן גורמות כל נזק לעור. אלו הם קרני אור הנראה לעין, כמו פלש של מצלמה ללא המרכיבים המסוכנים הנמצאים בקרינת השמש (אולטרה ויאולט). יעילות הטיפול הפוטותרפי לטווח הרחוק. הטיפול הפוטותרפי בטכנולוגיית IPL יעיל במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה P. ACNE ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן. הריפוי מתבצע כאשר האור המוקרן פועל על חומר הפורפירין הנלווה לחיידקי האקנה. עם חשיפת חיידקי הפורפירין לאור המיוחד של המערכת הוא עובר שינוי כימי ומחסל באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה. הטכנולוגיה יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום (השומן) בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים הנלווים לעור אקנתי, יתרונות הטיפול הפוטותרפי לטווח הרחוק. אחד מהיתרונות העיקריים בטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה למעט אדמומית נקודתית ולעיתים תחושת רגישות קלה שחולפת אין כל כאב או אי נעימות וניתן לחזור מיד לשגרה. הידעת, כי בטיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL - לאקנה, פצעי בגרות, ניתן לקבל את אותה התוצאה/טיפול של כדור הרואקוטן: "הפחתת פעילות בלוטות החלב בעור, ייבוש הסבום, השומן שמייצר החיידק"...ללא תופעות לוואי הנלוות לכדור הרואקוטן, ללא בדיקות דם וללא פגיעה בכבד...! הידעת, כי בפצעי האקנה ניתן להבחין בעיקר בשני חיידקים : "פרופיוני בקטריום אקנה" propion bacterium acnes - ו - "סטפילוקוקוס אפידרמידיס" staphylococcus epidermidis -חיידקים אלה מפרקים בעזרת אנזימים את השומנים המצטברים בבלוטות החלב והופכים אותם לחומצות שומן העלולות לגרום לגירוי העור לתגובה דלקתית ומוגלה..."א ק נ ה" פצעים, פצעונים, פרונקלים, ציסטות, (פצעים עמוקים גדולים וכואבים יותר) עור מחוספס אדמומי, שומני, מגורה ומגרד - סבוריאה בפנים. קומודונים (שחורים), כתמים, כתמי פיגמנטציה חומים/אדומים הנילווים לנגעים. תכשירים למריחה (רטין A, אדאפרין, בנזואיל, פראוקסיד וחומצה סליצילית) כדור אנטיביוטיקה וגם הרואקוטן לא עובדים על שורש הבעיה - חיסול חיידקי האקנה! וזו אחת מהסיבות שאותם פצעים, פצעונים, פרונקלים וציסטות חוזרים לאחר סיום הטיפול בכדורים ואף מתפרצת בגילאים מאוחרים ומבוגרים יותר. רק בטיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL - קרן אור - ניתן להרוס באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה P.ACNE ולקבל שוב, עור חלק, נטול שומנים, פצעים פצעונים, פרונקלים וכתמים. כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי, בברכה,

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית