סבוסל נגד קשקשים

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

10/02/2012 | 02:34 | מאת: אבי

1. קיבלתי הוראות מרופאת עור להשתמש בסבוסל ואלפוסיל לסירוגין מדי יום. בהוראות שימוש כתוב להשתמש מקסימום פעמיים בשבוע. האם לעשות כפי שהרופאה אמרה, ולמשך כמה זמן? 2.לטווח הארוך- באיזה שמפו להשתמש על בסיס יום יומי כדי לשמור על ראש נקי מקשקשים?

1.כן למשך חודש. 2. בהד אנד שולדרס ודומיו ובאלפוסיל אחת לשבוע באופו מניעתי. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

12/02/2012 | 22:34 | מאת: ניר

לי זה היחיד שעוזר (הד אנד שולדרס רק החמיר את הקשקשים במקרה שלי)

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית