אפלומיצין

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

10/01/2012 | 21:34 | מאת: רותם

קיבלתי מרופא עור אפלומיצין להורדת אדמומיות בפנים מסבוריאה. הבנתי שיש במשחה הזאת סטרואיד בעוצמה נמוכה. רציתי לשאול האם המשחה לא תגרום להחרפה או התפרצות של הסבוריאה כמו שהמשחות סטרואידים עושות בדרך כלל? האם המשחה הזאת ידועה כגורמת להתפרצות או החרפת סבוריאה אחרי תקופה?

סטרואידים אינם גורמים להתפרצות אלא להקלה. אולם לאחר הפסקת הסטרואידים חלה התפרצות. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית