סבוריאה בפנים

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

28/12/2011 | 16:23 | מאת: יצחק

אני בן 26 ויש לי סבוריאה בפנים בצד שמאל של הפנים כתם עגול על הלחיים ובשפם ומעליו..כל האזור מכוסה במין קשקשים והאזור כולו יבש מאוד,כמו יובש קשה הייתי אצל הרופא עור נתן לי צילידרום שממש לא עוזר לי .. על איזה טיפול אתה ממליץ לי זה כבר חודש שלא עובר לי באזור הלחיים ומעל השפם..? והאם סבוקלם אקטיב קרם לחות אתה ממליץ למריחה יום יומית על הפנים?

אשמח להמליץ לאחר בדיקה ואבחון. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית