סבוראיה מתי תלכי ממני??

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

18/12/2011 | 23:31 | מאת: טל

אף פעם לא היה לי כמות כזו של קשקשים בראש וממש כל הקדימה של הראש מלאה בסבוריאה אני מבינה שאי אפשר להיפתר ממנה לצמיתות. אבל בטוח יש משהו שיכול להרגיע אותה זמנית? מה אפשר לעשות (חוץ משפו סבוסל !!) אני סובלת ומציק לי נורא!! תודה על העזרה!

יש מספר סוגים של שמפו מלבד סבוסל וישנם מספר תרחיצים בחלקם המכילים סטרואידים העשויים להועיל. ממליץ בחום לנסות ולהסתדר בטיפולים הרגילים ללא הסטרואידים. פני לרופא עור. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

16/01/2012 | 17:04 | מאת: ABC

זו בעיה כרונית

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית