סבוריאה בקרקפת .

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

18/01/2011 | 19:08 | מאת: מוטי

בן 62 מזה שנה סובל מ פצעים מגרדים באזור הקרקפת והעורף . טופלתי ב- ציקלודרם,ניזורל משחה, אגיספור שמפו,סבוסל שמפו ודיפרוסאליק . כל זה ללא הטבה ממשית במצב . לציין כי אני בעל שיער מלא ולא מקריח רקע תרופתי : מקבל : ליפיטור ,קרטייה,פלוויקס,מזה 5 שנים . התופעה מאוד מפריעה ומטרידה ורופאת העור לא מוצאת פיתרון ואף טוענת כי אין פיתרון . אשמח לקבל את תגובתך ואת הצעותיך לטיפול . תודה רבה

התכשירים שהזכרת בין כבודדים ובין כשילוב (ולאחר שימוש ארוך) עשויים להועיל. עם זאת צריך לזכור כי ישנם מצבים שבהם התרופות אינן נותנות מענה. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית