הטיפול המומלץ לסבואיירק דרמטיסס

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

29/07/2011 | 17:54 | מאת: רמי

שלום רב האם יש קשר הדוק בין דלקת עור חלבית מסוג סבואיירק דרמטיטסס לבין בלפריטיס? טופלתי במינוצקלין\דוקסילין היתה הטבה אך חטפתי כאבי בטן ולא הרגשתי טוב בטיול והפסקתי מיד,האם יש כדור אחר ללא תופעות לואי? האם טיפול להפחתת סבום יכול לסייע בשיפור הפרשות החלב לעפעפים והפחתת יובש בעינים,והאם סבון אקניל מומלץ לסבואיירק וכמה פעמים בשבוע מומלץ השימוש בו?

הטיפול אכן דומה ותדירות הטיפול תלויה בחומרת הבעיה בבסיס ובשיפור בהמשך. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית