תופעות לוואי בשימוש ממושך בטופיסלן

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

18/07/2011 | 22:23 | מאת: תומר

שלום רב, לפני מספר שנה גילו שאני סובל מסבוריאה קלה בפנים ומאז אני משתמש על בסיס יום יומי במשחה טופיסלן. בשנה וחצי האחרונות התחלתי לסבול מתופעות מוזרות הקשורות במערכת העצבים, אם זה כאבי ראש, חולשה, חוסר ריכוז, עייפות, קושי בזכרון ועוד... כל הבדיקות שאני עושה יוצאות תקינות. יש מצב שיש תופעות לוואי בשימוש על בסיס יום יומי לאורך שנים בטופיסלן שיכול לגרום לבעיות במערכת העצבים? האם יכול להיות הגיוני קשר כזה והאם באופן כללי יש סיכון בשימוש במשחה על בסיס יום יומי? תודה מראש לעונים.

בעקרון לא כדאי להשתמש בשום תכשיר לאורך זמן ללא מעקב וביקורת רפואית מקצועית. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית