סבוריאה דרמטיטיס, אקנה, רוזציאה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

13/03/2018 | 13:12 | מאת: סבוריאה דרמטיטיס, אקנה, רוזציאה

שלום רב דוקטור אכי לפי אבחון מקרוסקופי אצל רופא עור פרטי, אני סובל מסבוריאה דרמטיטיס, אקנה, רוזציאה, בקרקפת מצח פנים וחזה. סוג העור שלי אובחן כשומני. אתמול רופא עור רשם לי שמפו ניזורל, מטרונידזול, אקניל ווש תרחיץ פנים טיפולי. השאלה שלי- שלושת הדברים הללו, הם לא מתנגשים אחד עם השני? לא מפריעים אחד לשני לטיפול באותו יום? תוך כמה זמן בערך אני עשוי להרגיש לראות שיפור? תודה רבה מראש עבור תגובתך

השימוש אינו מתנגש. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית