סבוראיה בקרקפת, גירוד.

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

28/12/2017 | 14:54 | מאת: מעיין

שלום רב יש לי גירוד בקרקפת, מלא קשקשים וכבר כל יום, ככל כנראה בערך שנתים, הרופא נתן לי שמפו אגיספור וטיפות, לא ממש עזר, מלכתחילה אכן וכעבור חצי שנה יש גירוד לכן כרגע הציע לי שמפו בשם אחר קוטזול וטיפות בטאמתאזון לאחר חפיפה. אשמח לדעת האם שמפו קוטזול יעיל ואין בו חומר סטרואידים או המלצות על שמפו שמבוסס על חומרים פעילים טיבעים . אשמח לשמוע גם המלצות מאנשים שהשתמשו בשמפו ואשמח שישתפו כאן תודה.

השמפו יעיל. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית