סבוריאה קשה עזרה בדחיפות

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

25/10/2017 | 03:26 | מאת: מיואש

שלום אני בן 22 ואני עם סבוריאה ממש קשה, מקרה חמור ביותר, בראש וקצת בפנים. התחיל לפני בערך 5 שנים והולך וניהיה יותר ויותר קשה. הגעתי לשלב שכל הראש מוגלתי בצבעים לבן וצהוב, השיער נושר בקצב מפחיד ומגרד לי כל שניה. כל רופאי העור מייאשים אותי, אף אחד לא מבין אותי ברמת התיסכול, והם רק נותנים לי את אותם המרשמים שאחרים נתנו לי ולא עזרו. ניסיתי הכל, מהשמפואים למיניהם ועד כל מיני טיפולים של רפואה אלטרנטיבית וכלום לא עזר. אני מתוסכל, לא יישן בלילות וממורמר כבר ברמה שלא בא לי לצאת מהבית. אין שנייה שזה לא מציק לי ואני לא חושב על זה, שלא נדבר על הגירודים והנשירה גם של השיער וגם של קשקשים כל שניה וכל דקה, כל אלה גורמים לזה להכתיב לי את החיים. אני מיואש מכל כיוון ולא מרגיש שיכול יותר לחיות ככה, כותב שורות אלה עם דמעות ומתחיל להאמין שאין יותר פתרונות. בבקשה מתחנן לעזרה כלשהי, תודה.

אשמח לנסות ולסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית