חיוורון .......................

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

06/08/2017 | 17:15 | מאת: עמיר

אני לוקח פעמיים בשבוע 10 מיליגרם קיורטן מינון נמוך לסבוריאה קבוע מהוראות רופא העור שלי. לאחר ותוך כדיי פעילות גופנית מאומצת שאני לא רגיל אליה לדוגמא,עזרה לחבר במעבר דירה הפנים שלי מאוד חיוורות שממש מעירים לי על זה באותו רגע. האם יש קשר לשימוש בקיורטן ? האם זה לא קשור ומה מומלץ לי לבדוק אם בכלל? תודה רבה....

קשה להאמין. פנה לרופא משפחה ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית