שאלות בנוגע למצב בריאותי

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

15/06/2017 | 19:29 | מאת: שאלות בנוגע למצב בריאותי

שלום רב דוקטור אכי היום הייתי אצל רופא עור. הוא הבחין אצלי טינאה פדיס ואוניקומוקיזיס, טפילי דמודקס, דרמוטיטיס כרונית, פריחה. על הגב, קרקפת, פנים-סנתר, חזה, מפשעה, כפות רגליים וציפורניים. רופא עור רשם לי קרם דקטרין 20 מג לשימוש פעמיים ביום. שכחתי לשאול את הרופא- מותר וניתן למרוח קרם דקטרין באותו יום בכל המקומות האלו יחד וכל יום בנפרד במקום אחר? תחילה ומשך השפעת הקרם מזמן המריחה? הקרם דקטרין , ממשיך לעשות את פעילותו עבודתו גם אחרי שאני מתקלח ושוטף? בכלל, שעות העבודה והשפעה של הקרם הזה מזמן המריחה. תודה רבה מראש על תשובותיך לשאלותיי דוקטור.

כן ניתן למרוח. לא נשאר אחרי שטיפה. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית